Категории

Втора кампания за набиране на преброители и контрольори стартира в Община Правец

26 Май 2021 Източник: Община Правец видяна 548 /
Втора кампания за набиране на преброители и контрольори стартира в Община Правец

В периода 25 май-10 юни 2021г. ще се проведе втората кампания за набиране на преброители и контрольори, които да вземат участие в Националното преброяване на населението и жилищния фонд в Република България.
Желаещите да подадат своите заявления за преброител или контрольор, могат да го направят като подадат лично в деловодството на Община Правец заявление по образец, автобиография и декларация за обработка на лични данни, които могат да бъдат открити в прикачените файлове.Кандидатите трябва да са пълнолетни български граждани, неосъждани за престъпление от общ характер и да не са поставени под запрещение.
18-тото поред преброяване на населението ще се извърши в периода от 7 септември до 3 октомври 2021г. То е част от дейността на Националната статистическа система и Европейската статистическа система и осигурява надеждна и изчерпателна информация за броя и характеристиките на населението и жилищния фонд на страната към определен момент, но резултатите от него се използват през целия период до следващото преброяване.


Списък от файлове

Анкета

Харесва ли ви новата визия на сайта?