Категории

С грижа за децата в риск

С грижа за децата в риск

В община Правец активно се реализират дейностите по проект  BG05M9OP001-2.018-0023 -2014BG05M2OP001- C01 „Правец-среда за активно социално приобщаване” по ОП “Наука и образование за интелигентен растеж“, осъществяван с финансовата подкрепа на Европейския социален фонд. Поредната инициатива насочена към изграждане на ценностна система на детето и повишаване на родителската заинтересованост към образованието бе реализирана в ОУ “Любен Каравелов“ - с.Осиковица.Организиранo и реализирано е участие на учениците от клуб “Приятели на словото“ и клуб „Знам и мога“ в състезателни игри на училищно ниво.
На 09.07.2019г. от 10.30 часа в ОУ “Л. Каравелов“ се проведе съвместна инициатива на двата клуба - клуб „Приятели на словото“ и клуб “Знам и мога“.
На детската площадка в центъра на селото и под ръководството на своите ръководителки г-жа Д. Недкова и г-жа И.Василева децата и техните родители се забавляваха и четоха приказки заедно.Към инициативата се присъединиха и родители.
Образуваните отбори от родители и деца четоха приказки и играха  различни  спортно-състезателни игри с топка и въже и се забавляваха на съоръженията на площадката.Така заедно превърнахме четенето в игра и приобщихме и родителите към заниманията на клубовете.

Анкета

Харесва ли ви новата визия на сайта?