Традиционна кулинарна изложба с благотворителна цел

16 Февруари 2018 Източник: Община Правец видяна 2027 /
Традиционна кулинарна изложба с благотворителна цел

Общинска администрация на Община Правец и Дневен център за възрастни хора с увреждания, с подкрепата на фирми и организации, ежегодно на Тодоровден организират кулинарна изложба-базар с благотворителна цел.

Тази година кампанията е подкрепена от компанията Siemens България,  която ще се включи с изработени от служителите на завода за производство на измервателна апаратура високо напрежение в град Правец мартеници, ястия и други.
 
Избраната благородна кауза е свързана със 140-годишнината от Освобождението на България, а събраните средства ще се използват за възстановителни дейности на Руския паметник в местността „Бърдо” и прилежащото пространство около него.     „Радваме се, че имаме възможност да подкрепим тази чудесна инициатива. За нас като компания, която е сред значимите работодатели в региона, е важно да сме част от обществения живот в Правец. Затова бихме искали да благодарим на ръководството на общината за поканата да се включим в тазгодишния благотворителен базар” - заяви директорът на завода Ивелин Георгиев.

Всички, които желаят, могат да се включат с продукт или да закупят такъв на благотворителния базар на 24 февруари от 10:00 ч. на площад „Тодор Живков”.     Нека, водени от националното си самосъзнание и почит към загиналите за свободата на България, успеем да реализираме благородната инициатива!


Анкета

Харесва ли ви новата визия на сайта?